Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 450g158kcal20.8g8.8g1.3g11.2g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.3g11.7g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g15g36kcal0.8g6.3g0.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 75g34kcal2.2g3.6g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 749g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2907g609kcal52g68g6.6g26.6g
Valittu annoskoko1453g304kcal26g34g3.3g13.3g
Annoskoko puolitettuna727g152kcal13g17g1.7g6.7g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122