Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 200g425kcal19.9g1.8g38.1g0.1g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g300g171kcal4.2g37.3g0.6g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 120g36kcal2.3g4.2g0.3g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix20g10kcal0.3g2g0.1g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g6g7.2kcal0.2g0.4g0.5g0.1g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Ruohosipuli 4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2912g1322kcal54.8g94.6g79.4g8.6g
Valittu annoskoko1456g661kcal27.4g47.3g39.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna728g331kcal13.7g23.7g19.9g2.2g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845