Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 484g3509kcal5.8g1.9g393.3g0g
Sokeri 329g1335kcal0g328.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 566g1942kcal57.7g396.2g6.8g19.8g
Siirappi 77g233kcal0.1g57.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2912g14039kcal127.2g1568g800.2g39.6g
Valittu annoskoko1456g7019kcal63.6g784g400.1g19.8g
Annoskoko puolitettuna728g3510kcal31.8g392g200.1g9.9g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579