Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 88g337kcal33.7g40.5g2g8.9g
Kaali, valkokaali407g86kcal4.9g13.8g0.8g8.5g
Sipuli (käsittelemätön)131g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2915g962kcal81.6g130.8g6.6g43.2g
Valittu annoskoko1458g481kcal40.8g65.4g3.3g21.6g
Annoskoko puolitettuna729g240kcal20.4g32.7g1.7g10.8g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437