Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 423g539kcal91.2g0g19g0g
Sipuli kuivattu 16g44kcal1.7g5.7g0.3g5.7g
Fenkoli, annos 100g4.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Korianteri, annos 10g4.5g0.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g2.2g8kcal0.3g1.2g0.4g0.8g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g162g45kcal1.8g7.8g0.6g4.9g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g405g162kcal8.5g27.5g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow54g205kcal3.6g5.2g18.9g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2916g2011kcal214.6g95.8g81.6g28g
Valittu annoskoko1458g1005kcal107.3g47.9g40.8g14g
Annoskoko puolitettuna729g503kcal53.7g24g20.4g7g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521