Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1832g6410kcal109.9g1391.9g31.1g36.6g
Vesi, vesijohtovesi 1465g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g6593g2308kcal65.9g428.6g33g52.7g
Suola, annos 3g110g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17436kcal351.6g3641g128.2g178.6g
Valittu annoskoko10000g8718kcal175.8g1820.5g64.1g89.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4359kcal87.9g910.3g32.1g44.7g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139