Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g3524g7753kcal669.6g0g599.1g0g
Sika-nautajauheliha1762g3894kcal308.4g0g299.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1762g1130kcal56.4g84.9g61.7g0.2g
Kananmuna kuoreton 969g1383kcal121.1g2.9g99.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g881g264kcal8.8g35.2g2.6g0g
Nokkonen (100g)441g159kcal26g5.7g3.1g18.1g
Korppujauho 220g807kcal23.1g165g2.3g11.7g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g441g1330kcal78.9g213.7g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33441kcal2584.6g1014.8g2144.2g60g
Valittu annoskoko10000g16720kcal1292.3g507.4g1072.1g30g
Annoskoko puolitettuna5000g8360kcal646.2g253.7g536.1g15g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813