Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g31g90kcal1g21.3g0.1g2.7g
Sokeri 38g152kcal0g37.5g0g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g887kcal5.6g119.2g43.2g5.4g
Valittu annoskoko146g444kcal2.8g59.6g21.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna73g222kcal1.4g29.8g10.8g1.4g
Arvot/100g100g304kcal1.9g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161