Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 43g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Lanttu 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)5.7g4.7kcal0.5g0.6g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g2.7g15kcal0g0g1.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0.2kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 35g40kcal7.4g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g152kcal16.6g6.8g5.6g2.6g
Valittu annoskoko146g76kcal8.3g3.4g2.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna73g38kcal4.2g1.7g1.4g0.7g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.3g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037