Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%75g104kcal14.2g0g5.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Maitorahka, Valio, 0,323g15kcal2.6g1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g327kcal41g4g16.2g0.4g
Valittu annoskoko146g163kcal20.5g2g8.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna73g82kcal10.3g1g4.1g0.1g
Arvot/100g100g112kcal14g1.4g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701