Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g11g41kcal1.5g7.8g0.3g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Kaurahiutale 7.5g28kcal1.1g4.3g0.5g0.8g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g19g11kcal1.7g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Tonnikala vedessä, rainbow35g35kcal7g0.2g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g490kcal33g56g13.8g5.6g
Valittu annoskoko146g245kcal16.5g28g6.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna73g122kcal8.3g14g3.5g1.4g
Arvot/100g100g167kcal11.3g19.2g4.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307499