Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 128g163kcal27.6g0g5.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.8g2.6kcal0g0.4g0g0.1g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Curryjauhe (-), annos 5g0.6g1.8kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g3.8g13kcal0.4g2.9g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g366kcal56.4g8g12g0.8g
Valittu annoskoko146g183kcal28.2g4g6g0.4g
Annoskoko puolitettuna73g91kcal14.1g2g3g0.2g
Arvot/100g100g125kcal19.3g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286