Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 47g11kcal0.8g1g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl13g21kcal2.3g0.2g1.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g110kcal6.6g5.2g6.2g3.4g
Valittu annoskoko147g55kcal3.3g2.6g3.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna73g27kcal1.7g1.3g1.6g0.9g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104