Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto25g85kcal5g0g7.2g0g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 83g29kcal3.8g1.6g0.2g2.1g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)3.3g9kcal0.4g0.4g0.6g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g17g53kcal0.4g0.5g5.5g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g366kcal19.8g7.2g27g4.8g
Valittu annoskoko146g183kcal9.9g3.6g13.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna73g91kcal5g1.8g6.8g1.2g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036