Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g18g18kcal1.6g1.3g0.6g0.1g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g50g85kcal10g0g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 79g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g205kcal23.2g2.6g11.2g0.2g
Valittu annoskoko147g103kcal11.6g1.3g5.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna73g51kcal5.8g0.7g2.8g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505