Sunnuntai aamun leivät

Paahda paksut leipäviipaleet parilapannussa tilkassa oliiviöljyä, jonka sekaan pienitty valkosipulia.

Valmista "salsa" erillisessä pannussa samaan aikaan.

Pilko kaikki ainekset (poista tomeeteista siemenet! )pieneksi hakkeeksi ja kuumenna teelusikallisessa oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaalea leipä, hiivaleipä, vesi, hiivaleipäjauho 44g100kcal3.2g18g1.3g1.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Paprika keltainen 22g6.6kcal0.2g1.1g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Abba Tonnikala Auringonkukkaöljyssä33g59kcal8.2g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana293g414kcal24.2g42.2g15.4g4.8g
Valittu annoskoko147g207kcal12.1g21.1g7.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna73g104kcal6.1g10.6g3.9g1.2g
Arvot/100g100g141kcal8.2g14.4g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87850