Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g38g7.5kcal0.5g1.1g0.1g0g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Emmental, mustaleima3.8g15kcal1.1g0g1.2g0g
Herkkusieni säilyke 32g5.4kcal0.7g0.1g0.1g0.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.8g9kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g189kcal5.6g5.8g15.6g2.6g
Valittu annoskoko147g94kcal2.8g2.9g7.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna73g47kcal1.4g1.5g3.9g0.7g
Arvot/100g100g64kcal1.9g2g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087