Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 32g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Nauris 24g6.5kcal0.2g1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 49g8.9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 8.4g25kcal1.5g0.1g2.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g27kcal2.3g0.1g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.5g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g180kcal10g13.4g8.8g3.2g
Valittu annoskoko147g90kcal5g6.7g4.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna73g45kcal2.5g3.4g2.2g0.8g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.6g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713