Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 63g122kcal11.7g0g8.4g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g26g9kcal0.6g1.2g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)26g22kcal0.3g0.9g1.8g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%21g17kcal0.7g1.3g1g0g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g347kcal26.8g8g22.6g0.4g
Valittu annoskoko147g174kcal13.4g4g11.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna73g87kcal6.7g2g5.7g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329