Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.8g2kcal0g0.1g0.2g0g
Pirkka luomu tomaattimurska78g23kcal1.1g5.1g0.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 47g62kcal4g8.2g0.9g2.3g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Viinietikka 4.7g1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g245kcal10.6g33.2g7.4g5g
Valittu annoskoko147g122kcal5.3g16.6g3.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna74g61kcal2.7g8.3g1.9g1.3g
Arvot/100g100g83kcal3.6g11.3g2.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570