Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g719g173kcal8.6g24.5g1.4g15.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g420g118kcal2.5g25g0.8g10.5g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g18g147kcal0g0g18g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2925g880kcal22.4g100g40.4g51.2g
Valittu annoskoko1463g440kcal11.2g50g20.2g25.6g
Annoskoko puolitettuna731g220kcal5.6g25g10.1g12.8g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886