Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow112g11kcal1.7g1.7g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)225g56kcal2.2g12.4g0g3.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g6.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 506g148kcal4.8g22.8g2g9.6g
Jauheliha, sika-nauta 422g934kcal73.8g0g71.7g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g135g486kcal31g0g40.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 56g171kcal2g2.4g16.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2925g3614kcal231g79g262.2g26g
Valittu annoskoko1463g1807kcal115.5g39.5g131.1g13g
Annoskoko puolitettuna731g904kcal57.8g19.8g65.6g6.5g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560