Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g16g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g233g560kcal25.7g7g46.6g0.5g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g175g77kcal3.8g14g0.5g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g175g47kcal1.6g8.7g0.5g4.5g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)12g84kcal0.1g0.5g9.3g0g
Chili mausteseos, Old El Paso2.3g6.5kcal0.2g1.1g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g233g47kcal2.6g6.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2926g1695kcal70.2g81g118.2g11.6g
Valittu annoskoko1463g847kcal35.1g40.5g59.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna732g424kcal17.6g20.3g29.6g2.9g
Arvot/100g100g58kcal2.4g2.8g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577