Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g95g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g514g565kcal118.2g0g9.3g0g
Paprika, punainen163g42kcal1.5g7.5g0.7g3.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g171g43kcal2.2g7.2g0.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen206g41kcal1.2g7.8g0.6g2.9g
Herkkusieni säilyke 123g21kcal2.6g0.2g0.4g2.9g
Ruokaöljy keskiarvo 21g189kcal0g0g21.4g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P171g103kcal1.7g7.7g6.9g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g2059kcal257.2g70g79.6g23.4g
Valittu annoskoko1464g1030kcal128.6g35g39.8g11.7g
Annoskoko puolitettuna732g515kcal64.3g17.5g19.9g5.9g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855