Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto250g849kcal49.9g0g72.4g0g
Sipuli 167g50kcal2.1g8g0.3g2.8g
Parsakaali brokkoli 832g292kcal38.5g16.2g2.5g20.8g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)33g90kcal4g4.3g6.3g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g167g529kcal3.8g5g54.9g0g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2930g3657kcal199.2g72.4g273g47.8g
Valittu annoskoko1465g1829kcal99.6g36.2g136.5g23.9g
Annoskoko puolitettuna733g914kcal49.8g18.1g68.3g12g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036