Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 270g81kcal2.5g13.8g0.5g5.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g282g57kcal1.7g10.7g0.8g3.9g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Pinaatti 101g14kcal1.6g0.4g0.3g1.3g
Cashew pähkinä, pirkka68g388kcal13.5g12.8g31.1g2.4g
Salaatti, jäävuori tuore90g9kcal1g0.7g0.2g0.9g
Savulohi, pelkästään270g535kcal46.7g0g41.6g0g
Kananmuna kuoreton 282g402kcal35.2g0.8g28.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore90g9kcal0.5g1.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2939g3191kcal205.4g81.6g229.6g29g
Valittu annoskoko1469g1596kcal102.7g40.8g114.8g14.5g
Annoskoko puolitettuna735g798kcal51.4g20.4g57.4g7.3g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998