Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 75g13kcal1.4g0.3g0.4g1.4g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.8g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g166kcal1g1.5g17.6g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkopippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 15g4.6kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g410kcal5.8g6g40g3.6g
Valittu annoskoko147g205kcal2.9g3g20g1.8g
Annoskoko puolitettuna74g103kcal1.5g1.5g10g0.9g
Arvot/100g100g140kcal2g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138958