Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 27g27kcal0.7g0.1g2.6g0.5g
Pekoni, paistettu 20g103kcal3.3g0g10.1g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti13g35kcal0.4g0.7g3.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3.7g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Kasvisliemi laimennettu 25g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemi laimennettu 25g4.7kcal0g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g662kcal10.6g5.4g66.2g1g
Valittu annoskoko147g331kcal5.3g2.7g33.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna74g166kcal2.7g1.4g16.6g0.3g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.8g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804