Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 61g136kcal10.7g0g10.4g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus25g86kcal3.4g0.1g7.8g0g
Aurajuusto15g52kcal3.1g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl20g27kcal2.7g0.1g1.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 8.7g24kcal0.2g0.3g2.4g0g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oregano, kuivattu 1.3g4kcal0.1g0.3g0.1g0.6g
Basilika, kuivattu 1.3g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g10kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g696kcal41.6g4.4g55.8g2.6g
Valittu annoskoko147g348kcal20.8g2.2g27.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna74g174kcal10.4g1.1g14g0.7g
Arvot/100g100g237kcal14.1g1.5g19g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211771