Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)59g65kcal13.5g0g1.2g0g
Paprika keskiarvo 8.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Herne 12g8.6kcal0.6g1.2g0g0.4g
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Pesto, punainen Eldorado15g72kcal0.8g1.7g6.9g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g37g121kcal4.4g24.9g0.7g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g571kcal39.2g57.8g20.6g6.6g
Valittu annoskoko147g286kcal19.6g28.9g10.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna74g143kcal9.8g14.5g5.2g1.7g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.7g7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615