Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)29g7.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kinkkusuikale, Portti47g58kcal7.9g0.2g3.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g58g14kcal1g1.7g0.3g1.1g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.7g1.1kcal0.1g0g0.4g0g
Parmesan formaggio da pasta12g53kcal4.6g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g268kcal28g6.6g15.8g3.2g
Valittu annoskoko147g134kcal14g3.3g7.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna74g67kcal7g1.7g4g0.8g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.2g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369238