Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%29g18kcal0.3g0.8g1.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g7.1g26kcal1g5.1g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha73g121kcal13.8g0g7.3g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Sinappi 1.5g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Soijakastike 2.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g389kcal33.8g15.8g21.2g1g
Valittu annoskoko147g195kcal16.9g7.9g10.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna74g97kcal8.5g4g5.3g0.3g
Arvot/100g100g132kcal11.5g5.4g7.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87157