Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 27g20kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g24g39kcal2.4g1.9g2.4g0.2g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g7.3g10kcal0.8g0.1g0.7g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g152kcal8g14.2g6.8g1.8g
Valittu annoskoko147g76kcal4g7.1g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna74g38kcal2g3.6g1.7g0.5g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530