Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio56g51kcal2.5g2.8g3.4g0g
Paprika vihreä 14g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Purjosipuli 11g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sinappi 2.8g3.7kcal0.1g0.4g0.2g0g
Tilli, tuore 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g297kcal21.2g8.2g20g1g
Valittu annoskoko147g149kcal10.6g4.1g10g0.5g
Annoskoko puolitettuna74g74kcal5.3g2.1g5g0.3g
Arvot/100g100g101kcal7.2g2.8g6.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251