Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha84g140kcal16g0g8.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 28g37kcal0.7g0.9g3.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kaurahiutale 5.6g21kcal0.8g3.2g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g439kcal38g11.8g26.2g2g
Valittu annoskoko147g220kcal19g5.9g13.1g1g
Annoskoko puolitettuna74g110kcal9.5g3g6.6g0.5g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897