Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g38g16kcal0g3.5g0g0.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.4g3.9kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 17g37kcal2.9g0g2.8g0g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g116kcal6.6g7.6g6.2g2g
Valittu annoskoko147g58kcal3.3g3.8g3.1g1g
Annoskoko puolitettuna74g29kcal1.7g1.9g1.6g0.5g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511