Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g138g186kcal23.4g2.9g9.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g3.1g12kcal0.7g0g1g0g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g465kcal48.2g5.8g28.6g0g
Valittu annoskoko147g233kcal24.1g2.9g14.3g0g
Annoskoko puolitettuna74g116kcal12.1g1.5g7.2g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679