Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g63g87kcal11.9g0g4.4g0g
Korppujauho 7.8g29kcal0.8g5.9g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)20g6.9kcal0.5g0.9g0.1g0.5g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g300kcal31g14.6g12.8g2g
Valittu annoskoko148g150kcal15.5g7.3g6.4g1g
Annoskoko puolitettuna74g75kcal7.8g3.7g3.2g0.5g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109628