Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika keskiarvo 25g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)39g48kcal0.9g10.6g0.1g0.3g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )29g40kcal3.8g1.9g2g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)23g38kcal5.9g0.2g1.5g0g
Juustodippi, Pirkka 300g16g20kcal0.5g0.3g1.9g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka7.8g30kcal1.9g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g373kcal26.6g29.2g16.2g1.8g
Valittu annoskoko148g186kcal13.3g14.6g8.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna74g93kcal6.7g7.3g4.1g0.5g
Arvot/100g100g126kcal9g9.9g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887