Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.7g0g2g0g
Kaali, valkokaali67g14kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g102kcal9.4g5.2g4.6g2.8g
Valittu annoskoko148g51kcal4.7g2.6g2.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna74g26kcal2.4g1.3g1.2g0.7g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271