Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 251g270kcal21.1g35.1g0.9g17.5g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow251g188kcal13.8g30.1g1.3g0g
Paprika keltainen 200g60kcal1.9g10.2g0.4g4g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g271kcal0g0g30.1g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g501g175kcal8g34.6g0.5g7g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Juusto, cheddar 120g496kcal30.8g0.1g41.4g0g
Chili paprika punainen4g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g3072kcal157.4g236.6g155g61g
Valittu annoskoko1470g1536kcal78.7g118.3g77.5g30.5g
Annoskoko puolitettuna735g768kcal39.4g59.2g38.8g15.3g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884