Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g1333g1400kcal106.7g186.6g26.7g133.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 49g434kcal0g0g49.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g70g272kcal23.2g0g19.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g4220kcal260g373.8g191.4g266.6g
Valittu annoskoko1470g2110kcal130g186.9g95.7g133.3g
Annoskoko puolitettuna735g1055kcal65g93.5g47.9g66.7g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308