Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 6529g12752kcal1220.2g0g881.4g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g2720g2992kcal62.6g108.8g272g0g
Tilli, tuore 653g196kcal24.1g5.9g5.2g13.7g
Suola, annos 3g65g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g33g56kcal2.6g10.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31991kcal2619g250.2g2317.6g27.4g
Valittu annoskoko10000g15996kcal1309.5g125.1g1158.8g13.7g
Annoskoko puolitettuna5000g7998kcal654.8g62.6g579.4g6.9g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676