Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 875g336kcal8.7g60.3g1.7g21.9g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )26g236kcal0g0g26.2g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Hunaja39g132kcal0.4g32.3g0g0g
Saksanpähkinä 61g416kcal9g2g39.9g9.7g
Vuohenjuusto President262g677kcal49.8g1.3g52.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g206g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2947g3709kcal141.4g212.2g241.4g70.2g
Valittu annoskoko1474g1854kcal70.7g106.1g120.7g35.1g
Annoskoko puolitettuna737g927kcal35.4g53.1g60.4g17.6g
Arvot/100g100g126kcal4.8g7.2g8.2g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701