Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g259g246kcal18.1g38.8g2.6g20.7g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g259g259kcal20.7g38.8g2.1g20.7g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g17g13kcal1.3g1.6g0.1g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.2g10kcal0g0g1.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl28g24kcal0.4g1.2g2g0g
Ruokakerma ingman 5%225g191kcal7.9g13.5g11.3g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2947g1566kcal101.2g201.6g39g87g
Valittu annoskoko1474g783kcal50.6g100.8g19.5g43.5g
Annoskoko puolitettuna737g391kcal25.3g50.4g9.8g21.8g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295