Punajuurisalaatti

Raasta punajuuri, höyrytä kypsäksi ja jäähdytä.

Raasta omena ja kaada sitruunan mehu päälle.

Raasta kurkku ja silppua ruohosipuli.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 600g230kcal6g41.4g1.2g15g
Omena, keskikokoinen 200g240g82kcal0.5g17g0.7g4.3g
Kurkku 300g33kcal1.7g4.2g0.3g2.1g
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g240g156kcal7.9g10.8g9.4g0g
Ruohosipuli, tuore36g10kcal0.5g1.4g0.2g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g1046kcal33.6g151.6g23.6g43.8g
Valittu annoskoko1476g523kcal16.8g75.8g11.8g21.9g
Annoskoko puolitettuna738g262kcal8.4g37.9g5.9g11g
Arvot/100g100g35kcal1.1g5.1g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135593