Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1050g190kcal5.9g26.2g4.2g7.3g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)375g75kcal2.2g13.1g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.1g0.1g12g0g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g30g29kcal0.3g5.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g836kcal18.2g93.6g35.2g16.8g
Valittu annoskoko1476g418kcal9.1g46.8g17.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna738g209kcal4.6g23.4g8.8g4.2g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181