Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g6098g3537kcal457.3g304.9g54.9g6.1g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g610g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 854g362kcal83.7g3.4g0.9g0g
Vadelma 2439g1002kcal24.4g100g19.5g90.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9801kcal1130.8g816.6g150.6g192.6g
Valittu annoskoko10000g4901kcal565.4g408.3g75.3g96.3g
Annoskoko puolitettuna5000g2450kcal282.7g204.2g37.7g48.2g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231