Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)234g817kcal31.5g153.2g6.8g14g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g775kcal88.7g0g46.7g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow467g374kcal19.6g60.7g4.2g14.5g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g292g321kcal8.8g9.3g29.2g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2954g4884kcal297.2g446.4g208.8g57g
Valittu annoskoko1477g2442kcal148.6g223.2g104.4g28.5g
Annoskoko puolitettuna739g1221kcal74.3g111.6g52.2g14.3g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275390