Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6818g9726kcal852.3g20.5g698.9g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g2533g8484kcal582.5g0g683.8g0g
Voi 649g4711kcal7.7g2.6g527.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g45841kcal2885g46.2g3821.2g0g
Valittu annoskoko10000g22920kcal1442.5g23.1g1910.6g0g
Annoskoko puolitettuna5000g11460kcal721.3g11.6g955.3g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.2g19.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521